Få dit depositum tilbage, garanteret!

Vi er i flytterengøringer

Vores flat rate, ingen bindingspriser gør os i stand til at være fleksible og prisvenlige.
Du kommer ikke til at være bekymret for prisen, og du vil bestemt ikke stresse dig over omkostningerne.
Klik på Bestil knappen og giv dit hjem den rengøring du fortjener.

high-tech-innovation

High tech innovation

Online booking under 60 sekunder
Simpel flatrate prisstruktur
Du får dit eget kundelogin
Kontantløs betalinger

100% tilfredshedsgaranti

Er du mod forventning ikke tilfreds med vores udførte rengøring? Fortvivl ej. Fortæl os det og vi kommer tilbage for at gøre rent igen, uden gebyr.

støvsuger

ÆGTE FAGFOLK

De bedst bedømte teams
Vi er forsikret
Ingen binding, intet risiko
Rabat ved frekvensrengøring

Få dit hjem gjort rent & dit depositum tilbage

Du har brugt dage på at nedpakke og flytte, med fysisk hårdt arbejde. Nu skal du tilbage til dit gamle hjem og gøre det rent? Det synes vi ikke du skal! Måske får du ikke en gang dit fulde depositum tilbage! Lad os tage hånd om din flytterengøring. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav og sørger endda for at du få dit FULDE depositum tilbage. Hvis dit boligselskab mod forventnig ikke er tilfreds med vores flytterengøring, kommer vi tilbage og gør rent igen, indtil de er tilfredse.

Vores know-how inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytnings betingelser. Vi sender en faktura via email, men kun efter rengøringen er færdig! Ingen bekymringer eller unødig stress fra vores side, kun et rent hjem og et depositum til dig.

Vores flat rate, ingen bindings priser sikrer dig en fleksibel og prisvenlig partner. Du kommer ikke til at være bekymret for prisen, og du vil bestemt ikke stresse dig over omkostningerne. Vi er ikke som de andre – du betaler kun for hvad du vil have gjort rent!

Vores rengøringsassistenter er forsikret, godkendte og trænet i at udføre professionelle flytterengøringer. Dette sikre at du får den bedst mulige oplevelse, uden at du skal bekymre dig om dit hjem’s sikkerhed! Det er en af grundene til at vi er en af de mest elskede rengøringsfirma i København & omegn!

Hvad er inkluderet i en

Køkken

  • Aftørring af alle flader
  • Rengøring af vask og armatur
  • Hårde hvidevarer samt ovn mv. aftørres udvendigt
  • Bord & stole rengøres
  • Køkkenbord og køkkenø rengøres
  • Vindueskarme rengøres
  • Gulvet støvsuges
  • Gulvet moppes
  • Skraldespand tømmes

ⓘ AF SIKKERHEDS- & FORSIKRINGSMÆSSIGE ÅRSAGER SÅ KAN VI DESVÆRRE IKKE UDFØRE FLG. YDELSER: UDVENDIG RENGØRING AF VINDUER, ALTAN RENGØRING, FJERNELSE AF SKIMMELSVAMP,SVÆR PLET FJERNELSE, BÆRING/LØFTNING AF TUNGE MØBLER OG GENSTANDE.

ⓘ For alle flytterengøringer gælder det, at vi gør rent i en tom lejlighed der er i almindelig rengjort stand løbende op til flytningen, alle ekstra ydelser hører med til opgaven.

ⓘ VENLIGST SØRG FOR AT KOMFURET & KØLESKABET ER HEVET UD INDEN VORES ANKOMST, SÅ VI KAN KOMME UNDER OG BAG VED DISSE.

Dit hjem er i sikre hænder

0 +
Tilfredse kunder
0 %
Tilfredshedsgaranti
0 +
Udførte rengøringer